5 απλές ρήσεις για το αγορά ναργιλέ αθήνα Επεξήγηση

Ο απόλυτος οδηγός για το αγορά ναργιλέ αθήνα

 

αγορά ναργιλέ αθήνααγορά ναργιλέ αθήνα

Ένας ναργιλές αιγυπτιακού τύπου. Ο ναργιλές είναι συσκευή καπνίσματος της Μέσης Ανατολής, στον οποίο ο καπνός αντλείται μέσω πριν φτάσει στα χείλη. Ο ναργιλές, ένας σωλήνας νερού, προέρχεται από την Ινδία, όπου και ασκείται περισσότερο από 400 χρόνια, και έγινε δημοφιλής για το κάπνισμα καπνού. Η χρήση του ναργιλέ για κάπνισμα προήλθε από την αυλή του αυτοκράτορα Ακμπάρ του Μέγα στα τέλη του 16ου αιώνα, ως τρόπος μείωσης των πιθανών βλαβών από το κάπνισμα, σχετικά με την πρόταση των βασιλικών ιατρών, λόγω της επιβάρυνσης της υγείας του.


Δημιουργήθηκαν διάφορες μορφές ναργιλέ που ταίριαζαν σε όλα τις κοινωνικά τάξεις. Χρησιμοποιούνταν τόσο από άνδρες όσο και από γυναίκες. Η πρακτική του καπνίσματος ναργιλέ έγινε δημοφιλής σε περιοχές όπου οι Mughals είχαν ισχυρή επιρροή και έγινε μέρος του πολιτισμού τους. Τα βασικά μέρη του ναργιλέ είναι τα ακόλουθα: η γυάλινη σφαίρα (φιάλη), Φλάντζα, σημείο στεγανοποίησης όπου το σώμα συναντά το βάζο νερού.


η εστία, όπου κρατείται ο καπνός και το κάρβουνο ο εύκαμπτος σωλήνας , που χρησιμεύει στην εισπνοή καπνού Η γυάλινη φιάλη φέρει καθαρό νερό συνήθως μέχρι τη μέση. Μετά την αεροστεγή σύνδεση με τον κατακόρυφο σωλήνα τοποθετείται στη πάνω κατάληξή του το χαρμάνι καπνού. Στη συνέχεια, με μια μεταλλική μικρή τσιμπίδα τοποθετούνται πάνω στο χαρμάνι, που προηγουμένως έχει συμπιεσθεί ελαφρά με το χέρι, τεμάχια αναμμένου κάρβουνου.


Το πέρασμα αυτό του καπνού μέσα από το νερό που τον φιλτράρει τον ψύχει και αποτελεί το βασικό χαρακτηριστικό το οποίο διαφοροποιεί τον ναργιλέ από άλλες συσκευές καπνίσματος. Όταν οι Βρετανοί ήρθαν στην Ινδία με την East India Company, ορισμένοι από αυτούς υιοθέτησαν την πρακτική καπνίσματος αυτή, για κοινωνική αποδοχή - αγορά ναργιλέ αθήνα.

 

Κορυφαίες οδηγίες αγορά ναργιλέ αθήνα
Τελικά, έκανε την εμφάνιση του το Narghile Café, όπου σερβίρονταν επίσης τσάι και καφές. Αυτή η μόδα είδε τελικά μια πτώση, αλλά αναβιώνει αργά σε νέα φόρμες. Ο ναργιλές εξαπλώθηκε, επίσης, στη Βόρεια Αφρική και στη Σαουδική Αραβία, όπου ονομάστηκε shisha (γυάλινο μπουκάλι) ή goza, και στην Άπω Ανατολή, ειδικά στην Κίνα και στις Φιλιππίνες.

 

 

 

αγορά ναργιλέ αθήνααγορά ναργιλέ αθήνα
Στην Ελλάδα η χρήση του ήταν διαδεδομένη κατά την εποχή της Τουρκοκρατίας, ενώ συνεχίστηκε και στις αρχές του 20ού αιώνα. Τα τελευταία χρόνια παρουσιάζεται μια αύξηση στα μαγαζιά που προσφέρουν ναργιλέ τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη με τους νέους να δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση στην τεχνική καπνίσματος αυτή. Σύμφωνα με την επιστημονική κοινότητα, ο καπνός του ναργιλέ περιέχει πάνω από 4800 διαφορετικές χημικές ουσίες, εκ των οποίων οι 69 είναι καρκινογόνες ενώ πολλές άλλες είναι υποκινητές όγκων.


Αυτές οι κοινές παρερμηνείες οδηγούν το κοινό να πιστεύει ότι το κάπνισμα ναργιλέ δεν αποτελεί κίνδυνο για την υγεία και τους άλλους (αγορά ναργιλέ αθήνα). Μία μελέτη της ομάδας για τον κανονισμό σχετικά με τα προϊόντα καπνού (Tob, Reg) του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας υπέβαλε συμβουλευτικό σημείωμα το 2005 για το σωλήνα νερού (ναργιλέ) και συμπέρανε ότι η χρήση του συνδέεται με πολλούς από τους ίδιους κινδύνους που διατρέχει η υγεία ενός καπνιστή, και συνιστά ότι ο καπνός πρέπει να υποβληθεί στον ίδιο κανονισμό με τσιγάρα και άλλα προϊόντα καπνού.


Chemical Yield from 1 gm hookah tobacco Yield from cigarette smoke 1 gm tobacco Nicotine , mg 2. 96 Range : 0. 1-2 Average: 0. 77 Carbon monoxide (CO), mg 143 Range: 1-22 Average: 12. 6 PAH Phenanthrene, μg(cocarcinogen)/ Fluranthracene, μg ( co-carcinogen) /Chrysene, μg ( tumor initiator) 0. 748 / 0.

 

 

 

Αναλυτικά Σημειώσεις για το αγορά ναργιλέ αθήνα


112 0. 2-0. 4 / 0. 009-0. 099 / 0. 004-0. 041 Το κάπνισμα του ναργιλέ έχει Διαβάστε περισσότερα περάσει στην ελληνική παράδοση μέσα από τραγούδια, κυρίως ρεμπέτικα. «Definition of narghile ». www. dictionary.com (στα Αγγλικά). Ανακτήθηκε στις 4 Ιουνίου 2021. Ray, Cecily S. (2009). «The hookah – the Indian waterpipe». Current Science 96 (10): 1319–1323.


https://www. jstor.org/stable/24105369. Sharma, Deepti; Sandhu, Simarpreet V.; Bansal, Himanta (2015-09). «Distinct Perturbations of Oral Squamous Cell Carcinoma Patients : A Quantitative Cytomorphometric Analysis». International Journal of Health Sciences 9 (3): 281–288. doi:. ISSN 1658-3639. http://dx. doi.org/10. 12816/0024695. Ray, Cecily S. (2009). «The hookah – the Indian waterpipe». Current Science 96 (10): 1319–1323.


https://www. jstor.org/stable/24105369. Stam, Jo. «Intarch, Med Home » International Archives of Medicine». International Archives of Medicine (στα Αγγλικά). doi:10. 1186/1755-7682-7-16. PMC . PMID 24708750. Ανακτήθηκε στις 4 Ιουνίου 2021. CS1 maint: PMC format (link) Sharma, Deepti; Sandhu, Simarpreet V.; Bansal, Himanta (2015-09). «Distinct Perturbations of Oral Squamous Cell Carcinoma Patients : A Quantitative Cytomorphometric Analysis».


doi:. ISSN 1658-3639. http://dx. doi.org/10. 12816/0024695.

 

 

 

Νέος χάρτης βήμα προς βήμα για το αγορά ναργιλέ αθήνα


Θα πρέπει να Διαβάστε περισσότερα εγγραφείτε για να κάνετε παραγγελία. DUM0312.

 

 

 

 


Σε αυτό το άρθρο, η ομάδα του Smokeroom θα σας δώσει μερικές συμβουλές για να κάνετε την συνεδρία σας ακόμη πιο ευχάριστη ! Όταν καπνίζετε ναργιλέ,ο καπνός παράγεται από τρία πολύ σημαντικά κομμάτια στην κορυφή του ναργιλέ σας, το , Ο συνδυασμός . Ενώ ο καθένας έχει τις δικές του προσωπικές προτιμήσεις όσον αφορά τον τύπο μπολ, τον καπνό και τη γεύση shisha και φυσικά τα κάρβουνα που χρησιμοποιείται, θα που θα δημιουργήσει εξαιρετικό πυκνό καπνό ανεξάρτητα από τον τύπο του ναργιλέ τον οποίο έχετε.

 

 

 

 

 

 


Ενώ τα τυπικά αιγυπτιακά Clay Bowls είναι αυτά που ξεκινούν οι περισσότεροι και δουλεύουν καλά με πολλές μάρκες, η αναβάθμιση σε κάτι σαν στυλ phunnel ή μπολ στυλ Vortex είναι μια καλή επιλογή. Μερικά από τα αγαπημένα μας μπολ εδώ στο Smokeroom είναι το Ένα από τα πιο συνηθισμένα ερωτήματα σχετικά με τη δημιουργία πυκνότερου καπνού ναργιλέ είναι το “Μπορώ να χρησιμοποιήσω κάτι εκτός από νερό στη βάση του ναργιλέ;”.

 

 

 

αγορά ναργιλέ αθήνααγορά ναργιλέ αθήνα
Υπάρχουν διάφοροι τρόποι προετοιμασίας ναργιλέ που περιλαμβάνουν τη χρήση πχ καφές ή γάλα στη βάση αντι για νερό, όταν η γεύση που καπνίζετε είναι σε λάβετε περισσότερες πληροφορίες στιλ επιδόρπιο τότε ιδανική επιλογή θα ήταν ο καφές ή χυμό φρούτων στη βάση όταν καπνίζετε φρουτώδη γεύσεις ή ακόμα και χρήση αλκοόλ όπως βότκα στη βάση όταν καπνίζετε γεύσεις μεικτές ή φρουτώδη..

 

 

 

Όλα για το αγορά ναργιλέ αθήνα


Για παράδειγμα, όταν χρησιμοποιείτε γάλα σε βάση ναργιλέ, οι φυσαλίδες και ο αφρός που δημιουργούνται μπορούν να απορροφηθούν εύκολα στον εύκαμπτο σωλήνα σας καθιστώντας πιο δύσκολο τον καπνό να περάσει. Η προσθήκη μερικών κύβων πάγου στο νερό στη βάση σας θα βοηθήσει το ναργιλέ σας να γινεί πιο κρύος χωρίς να επηρεάζεται η ροή του αέρα.
 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “5 απλές ρήσεις για το αγορά ναργιλέ αθήνα Επεξήγηση”

Leave a Reply

Gravatar